Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18/11 2002


Förlåt

Förlåt
Förlåt för att jag älskar dig
Jag vet att jag inte borde,
att jag inte får älska dig
Men hur mycket jag än försöker så finns du i mitt hjärta
Hur mycket jag än försöker kan jag inte glömma dig
Förlåt för att jag älskar dig
Jag kan inte hjälpa det
Ska jag någonsin förlåta mig själv?




Fri vers av Nattsuddan
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-27 12:47



Bookmark and Share


    SoSk
Precis så!
Klumpen i bröstet som inte vill bort
Förlåt.
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan