Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min egen värld


Är ensam
Har ingen att prata med
Hör en dörr öppnas och gå igen
Plötsligt släcks en lampa
Dörren den satt vid var inte min
Men vilken dörr ska jag ta?

Här är tyst
Ingen som pratar med mig
Ingen som säger något
Ingen finns vid min sida,
Ingen vill veta av mig
Ingen vill minas att de pratat med mig

De förtränger mig
Stänger sina dörrar för mig
Låser om sig för att vara säkra
Säkra på att jag inte ska kunna tränga mig på
Min dörr står öppen
För finns det någon som vill vara min vän
vill jag inte mista den människan




Fri vers av Nattsuddan
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan