Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27/5 3003


Jag väntar på dig


Jag ligger här ensam
Ensam i natten
I mitt tysta och mörka rum

Som så många gånger förut är jag ensam
Jag ligger här i min säng och tänker på dig
Den enda som finns i mina tankar är du
Du som hållit om mig och sagt att jag är fin
Du är den jag drömmer om
Den som finns i mina tankar dag och natt
När jag stiger upp på morgonen är du den jag tänker på
På kvällen när jag ska sova är du den som håller mig vaken

Hur många nätter har jag inte legat sömnlös
Legat sömnlös och tänkt på dig?
Hur många nätter har jag inte legat och väntat på dig?
Förgäves har jag legat och väntat på att du ska komma
Komma och ta mig i din famn igen

Du krossar mitt hjärta när du inte kommer
Ändå väntar jag
Förgäves väntar jag på att du ska komma tillbaka
Förgäves stiger jag upp på morgonen
för att på kvällen ligga och vänta på dig

Jag vet att du inte kommer
Ändå kan jag inte sluta hoppas
Sluta drömma
Jag vet att du inte tänker komma
Jag vet det
Men jag väntar på dig




Fri vers av Nattsuddan
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-27 22:47



Bookmark and Share


  aol
kände en tår i ögat, så ruggigt när man harså starka känslor
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan