Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibliotekarien

Du öppnar min barndoms bok
Visar hur allt egentligen var
Och plötsligt förstår jag
Varför jag är som jag är
Varför allt blev som det blev
Du berättar för mig hur det var
Vem jag var
För du såg mig
Såg vem jag var
Du sätter fingret på
varför allt i mitt liv blev så fel
Och tiden går så fort
Bussen når obönhörligt hållplatsen
Jag vill inte hoppa av
Jag vill sitta kvar
Vill höra dig berätta
Vill fortsätta prata
Vill fortsätta lyssna
Vill få veta mer om hur allt var

Veta mer om vem jag egentligen är




Fri vers av Nattsuddan
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-29 04:26



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vilken bra inledning på dikten-
trollbinder från början till slut.
2011-08-25

  aol
känner riktigt hhur jag själv sitter där på en buss lyssnande vill inte kliva av
2010-09-30

  Ulf D VIP
Vilken öppning till vidare utforskning av diktjaget, vackert!!
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan