Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade


Jag vill känna dina armar kring min kropp
Känna dina händer smeka över min rygg
Jag vill vila mot ditt bröst
Vila mot ditt bröst och höra ditt hjärtas slag

Jag vill känna din kyss på min panna
Känna hur du smeker bort mina tårar
Jag vill känna hur du fyller mig med glädje
Känna hur du smeker bort allt ont som varit

Jag vill känna din doft smeka min näsa
Känna din värme strömma genom min kropp
Jag vill känna din blick klä av mig
Känna att jag är din

Jag vill känna dig
Känna din kärlek
För känslan av att vara älskad
Är känslan jag känner när jag är med dig




Fri vers av Nattsuddan
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-01 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, precis så!
Det är det
som behövs!
Så bra skrivet!
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan