Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Med dig vet man ju aldrig”


Du säger ”Med dig vet man ju aldrig”
Men vad är det du inte vet?
Jag är ju en del av dig
Du av alla människor
borde vara den som vet mest om mig
Men du vet ingenting
Vad är det som ”man aldrig vet med mig”?
Vad hade du förväntat dig
Att bara för att någon tyckte om mig
måste det vara något fel på honom
Du säger ”med dig vet man aldrig”
Men det är bara för att du inte vill veta
Du säger ”med dig vet man aldrig”
Men jag är inte så svår att förstå
Det är bara att fråga




Fri vers av Nattsuddan
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-01 17:52



Bookmark and Share


  aol
förbaskat bra skriftat verkligen, lyfter på hatten,

för det är ju bara att fråga,
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan