Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, vilket vackert par


Ja, "vilken fin kille"
"Vilken bra karl"
"Honom ska jag hålla hårt i"
"Honom ska jag vara rädd om"
Ni var alla "väldigt förvånade"

Ni satt som en publik
En domarpanel som bedömde
Och ni blev förvånade

För allt ni visste var
att han gillade mig

Och vem kan gilla mig?




Fri vers av Nattsuddan
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-01 17:56



Bookmark and Share


  aol
tankeväckande skrift
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan