Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Källkritik, källkritik!! Inte lärde jag mig i skolan att man skulle granska kritiskt, jag har trott på både Aftonbladet och pojkar i hela mitt liv... :)


Du var ett one night stand... jag var blåögd eller kanske desperat

Det var den där gången

jag hade druckit vin

alldeles för mycket

och för destruktivt

 

Du hade en röd tröja

med nåt svart tryck

jag tyckte du var snygg

tror jag i alla fall

 

Sen var det allt du sa då

när mina ådror var fulla

av återhållen könsdrift

och varmt rödvin

 

Där alla dessa meningar

som fick mig att tro på

att jag var en gudinna

saknade källkritik

 

Det var den där morgonen

när jag gick långsamt hem

för att tvätta bort sminket

och gårdagens lögner

 

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-11-26 00:18



Bookmark and Share


  Dan Linder
Wow. Fräscht att få läsa om detta från en kvinnas perspektiv. "Ådror fulla av återhållen könsdrift" - på pricken!
2005-11-26

  sol
du äro icke ensam
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman