Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns även en och annan som får en släng av sleven, idag serveras det OVETT!!!


Till den sämsta chef jag någonsin haft!

Det finns en arbetsplats

i en norrländsk kommun

där man måste vara

mot skitsnacket immun

 

Det pekas och skvallras

på alla kända sätt

och för de som drabbas

så känns det inte lätt

 

Det blir alls inte bättre

när chefen håller med

och de som protesterar

de trycks genast ned

 

Och ingen där törs prata

utan flyter med strömmen

så för den som mobbar

det blir rena önskedrömmen

 

Jag har också jobbat där

och känner så ett par

som provat bryta trenden

men ingen jobbar kvar

 

Alla mår där väldigt dåligt

men ingen lösning görs

Och alla ambitioner

om samförstånd förstörs

 

Jag blir så väldigt irriterad

på den chef som ej förstår

att jobbet faktiskt speglas

av hur personalen mår

 

Jag hoppas att det ändras

på arbetsplatsen snart

för många säger upp sig

med en väldans fart

 

Så det som jag vill säga

med denna lilla dikt

ta hand om varandra

det lönar sig på sikt

 

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-11-26 02:35



Bookmark and Share


  Magnus Mojo Olsson
Hua! Ryser! Du kan bättre än detta. Förstår om du skriver utifrån dig själv. Får den känslan av det med tanke på vad du vill förmedla i dikten i kombination med alla uppstylltade nödrim som raddas upp. Skit i rimmen eller om det bara är för att det ser bra ut. Gör så att det läsligt ser bättre ut i alla fall. För det kan du!
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman