Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var speciell och jag lärde mig aldrig...

 

Det var den där gången jag såg dig

utanför en stimmig festlokal

och då jag plötsligt bestämde

att jag skulle ha dig till varje pris

 

Det var hur du såg på mig då

och jag kände mig priviligerad

utan att förstå att det bitvis

var mig själv dina ögon speglade

 

Så var det den där gången jag föll

pladask precis på mållinjen

handlöst ner i en lerig tårpöl

såg smutsig på när ni gick hem

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 270 gånger
Publicerad 2005-11-26 11:20



Bookmark and Share


    Helena Holmström
Vackert! Och så gör det så ont.../Ha det gott!
2005-11-26

  Smultris
Ajjj mitt hjärta!!!!!!

*Älskar*
2005-11-26

  sol
"såg smutsig på när ni gick hem"

ja, detta har man upplevt. gäller att ha nyputsad självkänsla när man ska va människa hela tiden.
snyggt och starkt!
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman