Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flum flum flum... :)


Och så föll det i glömska

 

I en kaffeburk av rostfritt stål

ligger ett vakuumförpackat hjärta

undanlagt för att sparas, bevaras

till andra mycket bättre tider

 

I ett nattkärl av gräddvit emalj

ligger en tyst känsla av lust

att göra det man känner för

närhelst man kan och behöver

 

I mitt trivsamt stökiga kök

står en kaffeburk och dammar

men det där gamla nattkärlet

har jag glömt var jag lade

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-11-26 11:42



Bookmark and Share


    Mejja
Tycker om denna!.... ja vad har vi i våra hemligaste gömmor. Så gömt så det nästan är glömt.
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman