Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du aldrig kunde dölja

 

Inte ett andetag som natten gömmer

kan höras utan att någon lyssnar

men jag hörde dina hesa läten

blandas med mina egna skrik

och det var det som gjorde det


så speciellt

 

Det var allt som du gjorde och sa

jag bara låg med huvudet

på din mage

och bara kände din kropps

alla hemligheter

som du inte kunde dölja

ens om du ville

 

Det var allt jag lyssnade efter

när jag hade mina händer

på dina höfter

och bara lyssnade tills

jag försvann

in dit du inte kunde följa

ens om jag ville

 

Du var allt jag någonsin behövde

låg framför dig och din hand

om mitt bröst

och bara kände din kropp

som förändrades

tills jag vände mig om igen

och vi båda ville

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-11-26 22:09



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du målar en vacker kärlekstavla
med ett starkt känslospråk.
Du skildrar, tycker jag, ensamheten
i tvåsamheten med de två avslutande
raderna på varje stycke. Strålande!!
2005-11-26

  Daniel_78 VIP
Det du aldrig kunde dölja
och in dit du inte kunde följa

du skriver jättebra!
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman