Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara undrar..

 

Det jag aldrig hörde dig säga

berodde det på

att du

aldrig

sa det högt

 

eller på att jag

inte hade

tid

att lyssna




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 255 gånger
Publicerad 2005-11-26 23:03



Bookmark and Share


    Sandra Odhage
Det kan man undra ibland.. Var ditt mitt fel eller ditt? Eller kommunicerar vi båda dåligt med varandra? Känner igen mig. // Sandra
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman