Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och den förbjudna fruktens söta hägring

 

Det var den där mangon med äppelknäck

som smakade så vedervärdigt

men vad gjorde det

när hans läppar tog bort smaken

 

Inte var det heller meningen att jag

skulle be om extra tillbehör

men fanns ingen hejd

när han bara smälte i min mun

 

Hur hans kropp utlöste vibrationer

i den genomskinliga natten

som fick mig att undra

om det verkligen existerat

 

Det blev just den där nattens efterrätt

som skulle jämföras med allt

som påminner om

den där mangon med äppelknäck




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 230 gånger
Publicerad 2005-11-27 00:44



Bookmark and Share


  sol
ja, du är bra!!! snyggt igen mamman.
2005-11-27

  Neal
bra!
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman