Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var vem är jag du vi?

Vad vill jag
var vill jag
ta vägen
Vad är jag
vem är jag
var är jag
i livet
i skolan
i förhållandet
Förhållandet till vad
till vännerna
till släkten
till min älskade
Min älskade
jag älskar dig
jättemycket
men vem är du
vem är jag
vad vill jag vara
var vill jag vara
vad ska jag bli
vad ska du bli
vad ska vi bli
varför är vi
vad är vi
ihop
tillsammans
med varandra
med våra vänner
när vi är ensamma
Är vi annorlunda då?




Fri vers av Nattsuddan
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-13 00:06



Bookmark and Share


  aol
tankeväckande skrift gillas
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan