Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm


Kärlek saknad sorg
önskan att finnas kvar
tårar längtan tröstlöshet
oförstådd
önskan om att bli förstådd
längtan hopp önskan
att bli sedd
tro på framtiden
Ledsen saknad
vem varför
kom tillbaka
ensam i en alldeles för stor värld
inget att gripa tag om
ett halmstrå
fladdrar förbi
blåser bort




Fri vers av Nattsuddan
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-13 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan