Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi och dom


Det finns så många ensamma människor där ute
Så många som inte har någon
Som ingen ser
Som ingen vill se
Som man bara ser när man är liten
Som man pekar på
och som mamma säger att man inte ska titta på
Att man ska titta bort för att de inte är som oss
Att vi är vi och dom är dom
Att vi alltid ska förbli vi och dom
För vi och dom kan aldrig bli oss
Vi är de fina
De som aldrig kan låta de andra komma in
För då skulle de förvandla oss
Förvandla oss till det som de är
Det vi inte vill vara
Det vi inte vill se




Fri vers av Nattsuddan
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-13 00:25



Bookmark and Share


  Mikael Larson
fin!
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan