Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg

Är arg på ett system jag inte kan ändra på
Ett system som låser in oss
som låter oss titta ut genom ett fönster
Men som aldrig låter oss se ut
Aldrig låter oss känna
hur vattennivån stiger
i pölarna utanför
Ett system som alltid håller oss instängda
Som håller min farmor instängd
Som stenar i en låda
Som låter våra gamla bo i ett rum
Men som aldrig låter dem lämna rummet
Som tar besluten åt oss
Beslut vi ville ta själva




Fri vers av Nattsuddan
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-13 00:28



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mm..Jag är också arg, vi borde vara många fler och vi borde vara ännu argare. Bra skrivet av dig!
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan