Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomsminne


Minns en dag då jag var sjuk
Då du la din fliströja över mig
Hur den omslöt mig och gav mig värme
Hur du satt där med mig i mitt dunkla rum
och smekte med din kalla hand
över min varma panna
Hur du satt där och tog hand om mig
Lät din tröja omsluta mig i sömnen
Lät den få ligga kvar
Ligga kvar långt efter att du själv försvunnit
Jag minns hur jag behöll den
Långt efter att jag blev frisk
Lät den finnas kvar hos mig
I min säng
Som en alldeles för sen snuttefilt




Fri vers av Nattsuddan
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-13 00:51



Bookmark and Share


  aol
ömt sa fint
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan