Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distansförhållande

 

Smekande fingrar

mot längtande kind

över kyssande mun

Glider försiktigt

över stängda ögonlock

Följer näsan

ner över kinden

till halsen och nacken

 

Smeker hårdare

Letar sig in under tröjan

Kramar brösten

 

Läppar möts

Förenas

Suger på varandra

Låter tungorna vara med

Upptäcker varandra på nytt

 

Andas mot din hals

Andas in dig

 

Händer letar sig in innanför

Alldeles inpå

Klär av

 

Hud mot hud

Värmer varandra

med varandra

 

Hårdnar och fuktas

Förenas

Blir till ett 

 

Smeker varandra

Inifrån och ut

Utifrån och in

 

Skälver

 

Svankar

 

Spjärnar emot

 

Tränger djupare in

 

Ger efter

 

Andas ut

 

 

Och jag önskar att allt

inte bara var en fantasi

 

 

 

 





Fri vers av Nattsuddan
Läst 982 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-14 03:09



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Verkligen sensuellt! Tvisten på slutet känns solklar! Det är så rätt i min bok! :)
2012-04-19

  aol
ett klart bokmärke vännen, kram,
2012-04-02

  aol
underbart erotiskt sensuellt skriftat man känner drömkänslan,
2012-04-02

  Gisela Nordell
det känns inte som fantasi när man tar in texten
högst levande och närvarande
som är ljuvligt och underbart
i älskandes möte
2011-10-23

  Ninananonia VIP
Erotiskt vackert.. :)
2011-09-26

    ej medlem längre
Sensuellt...
2011-09-03

    Birgersdotter VIP
Vackert smekande ord
2011-08-26

  lodjuret/seglare VIP
Finstämt sparsmakad text, läppjar på, vill såväl äta som dricka detta underfina alster till mentala måltid.
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan