Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spelar egentligen ingen roll


Det är ett datum
En dag
Det spelar egentligen ingen roll
Förstår att du glömmer
Varför du glömmer

Att du inte skulle ha gömt
om vi varit tillsammans
Men just att vi inte är tillsammans
gör det så mycket viktigare

Det är ett datum
En dag
Min dag

Och jag vill att du kommer ihåg mig




Fri vers av Nattsuddan
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-14 11:28



Bookmark and Share


  aol
blev så rörd, min spontana kram får du
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan