Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är visst lite sjuk


Man skulle vara lite sjuk
var det någon som skrev
Och jag är lite sjuk
Förkyld
Men inte mer
Bara förkyld
Sådär som man kan bli
framåt höstkanten

Men du är fast besluten
om att jag är jättesjuk
Att det värsta inte kommit än
För du är övertygad om att
det är du som smittat mig
Har inte en tanke på
att det kan vara han
Den ofelbare som bär "skulden"
Att det är den lille
som liksom alla andra bäbisar
smittar allt som kommer i dess väg

Men jag
Jag rider på vågen
För varför inte leva med honungste på sängen
Nu när du inte ens ifrågasätter att jag vill ha mjölk till




Fri vers av Nattsuddan
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-28 14:38



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat, så sant berörande
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan