Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt avsked till dig

Jag försöker komma på vad jag känner
Vem du var
För mig
Men jag får inget grepp om mina tankar
Mina tankar om dig
Du var så tyst
Sa sällan någonting alls
Och när du sa något
var det oftast detsamma som sist
Jag får en märklig känsla
av att jag lär känna dig mer nu
Genom andra
Efter din död

Och när jag skulle få känna
När jag skulle få känna fritt
Försvann det i ett bäbisjoller
Och ett diffust tal om den gud
som vare sig du eller jag trodde på
Så jag får inget grepp om vad jag känner
Kan inte ens gråta
Känner mig bara tom
Berövad på min stund
Den stund som skulle bli
mitt avsked till dig

Känner mig irriterad och dum
Dum för att jag är irriterad
På en baby som alla andra bara tycker är jättesöt
Och som jag vet att jag inte kan vara irriterad på
Men som jag är irriterad på
För han tog min stund
Stal mitt avsked
Mitt avsked till dig




Fri vers av Nattsuddan
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-30 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan