Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte ens om du försvann för gott skulle jag ödsla mer tårar...


Jag skulle aldrig gråta för din skull

 

Och där stod jag i ett månsken

trodde jag

i min enfald

men det var i skenet av dig

och ett lömskt 

självbedrägeri

 

Dina ögon glittrade av glädje

trodde jag

i min lycka

men det var av beräknande

och av skadad

självkänsla

 

Du var inte som alla andra

vet jag nu

förvissad

och med facit i sargad hand

men livet 

i behåll

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 245 gånger
Publicerad 2005-11-29 22:02



Bookmark and Share


  Wretling
man lär sig tyvärr av sina misstag
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman