Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland blir det inte mer än så



jag stänger av duschen
och känner vattnet rinna längs min rygg

jag låtsas att det är dina fingrar

de når marken
och jag dör




Fri vers av kärleksbarn
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-10 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn