Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är rädd att jag aldrig blir fri



så bröt jag lite i förbifarten radiotystnaden
och bara väntade på att murarna skulle rämna
jag tittade på sprickorna
lät fingrarna följa dem
och blundar

där är den
känslan

du säger att du inte gråter
och jag ska pierca näsan
igen
jag smeker g-klaven som jag tatuerat in
den du kallade sexig

snön gör dig ful och mig röd
men jag blundar
blond och fantastisk

du rör mig fortfarande
jag är rädd att jag aldrig blir fri




Fri vers av kärleksbarn
Läst 433 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-12-03 00:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbart att få läsa! :)
2016-05-07

    ej medlem längre
otroligt vackert
2010-12-03

  Ingela Svenson VIP
Vackert! Friheten är obeveklig, den kommer när den vill!
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn