Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O R D S O M B E R Ö R

 O        S         B            V             B             A          J           Ä

    R         O          E             E           A            T          A               L

D          M           R             T          R            T          G                S

                             Ö                        A                                K

                           R                                                         A

                                                                                          R

                                                                                        

                                                                                       D

                                                                                           I

                                                                                       G

 

 

 

 

 

 

© Ninananonia 2010




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-20 21:09



Bookmark and Share


  TT
..annorlunda...därför spännande....gillar...!
2010-12-22

  aol
som droppar i ett regn av kärlek, gillas
2010-12-21

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Underbart...!
2010-12-21

  Ninananonia VIP
:) :) :)
2010-12-21

  Mangal VIP
Som en kärleksregn där varje droppar renar.
2010-12-21

  Seglaren
ett ordkonstverk!!
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP