Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk er en värld utan ondska :)




Att möta Ondskan.

Att möta dig

 

Ondskan.

 

Se in i dina ögon

 

otäcka

 

hemska

 

som speglar ditt glödande hat.

 

 Svarta som ebenholt.

 

 Det är inte mitt hat.

 

Bara ditt.

 

Vill istället bara gå.

 

Stänga dörren bakom mig.

 

Vill fylla mina lungor med frisk luft

 

och hjärtat med ljus från änglar

 

som sjunger i kör.

 

Vill bara stå stilla i ett regn av klara diamanter.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-15 19:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Obehaglig men fin... Vackert med lite svarta ord endå. Jättefint skrivet:)
2011-02-15

  Ari Viklund
*aldrig någonsin viker*
kärlek är du - ljus är du

*aldrig någonsin sviker*
hopp är du - tro är du

*ondska har ej makten*
att ljuset - kunna släcka

*för kärlek är den källa*
som övervinner - alltid!

aldrig är du övergiven
aldrig är du prisgiven
2011-02-15

  Johan Bergstjärna VIP
Det finns ju HAT och hat, sistnämnda är en del av kärleken, den som inte nånsin hatar, älskar heller inte, men det är som Ghandi sa; hata synden, inte syndaren.
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP