Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt, men mitt mått är rågat.



Nu jävlar

spränger de mer än

nyårsraketer i Svenskarnas

vardagsrum.

Men vi,

vi vågar inte säga något,

ack, vi

stämpelfega vikingabarn.

Lagom god jul då

bröder och systrar

i svearike.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 398 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-14 21:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Islam ska försvaras till varje pris.
Varför konverterar ni inte allesammans?
2010-12-15

  Anna*
Att ursäkta sina sanna känslor är också typiskt svenskt =0) Sen tror jag att de flesta känner en maktlöshet gentemot terrorismen. Vad kan en enskild eller ens en bestämd, övertygad och aktiv grupp göra mot det dolda skräckinjagande som kan ske var som helst?
2010-12-15

  Carola Zettergren
Svenskarna brukar inte vara speciellt fega när det handlar om att lägga skulden : På de andra, däremot, och det är ju förbannat synd. Jag väntar på när det börjar sprängas av svensken själv, vem fan ska den ynklige stämpelfega skiten skylla på då????
2010-12-15

  micke marin
En något oklar text.. som om diktaren inte vågade säga nåt.
Oklart vad som skulle sägas.. förutom att måttet verkar rågat.

Jag passar därmed på att säga något själv istället om det tillåts i poesins sköna värld..

Av de 1770 terrordåd som begicks i Europa mellan 2006 och 2009 stod vänsterextremister för 106 medan högerextremister, nationalister och separatister låg bakom 1596. För Islamister var siffran 6. Islamistiska terrorister står alltså för 0,3 procent av terrorismen i Europa, allt enligt Europol.

Måttet är rågat!
2010-12-14

  peter markurth
Men vi måste försvara sverige med alla till buds stående medel, hårt o skoningslöst.
2010-12-14

  peter markurth
Terrorism=de svagas vapen, jag förstår att mäniskor utan samma resurser slår mot usa, usa har plågat och sugit ut många, länge.
rättvis komunistisk värld= inga terrorister!
2010-12-14

  Maria Natasja
Att inte välja, är oxå ett val!
2010-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte politiskt korrekt att uttala sig mot terrorister.
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja