Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många människor mobbas varje dag. Det är det här de möter.

Varje dag.




Iskalla ögon

Iskalla ögon.

Isande blick.

Möter mina varma.

Mitt hjärta fryser.

Mitt hjärta ryser.

Du hatar för att hata.

Jag är målet.

Iskalla ögon.

Vill mig ont.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-15 21:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
med kärlekens ögon smälter isen
genom vår insikt i isens liv
2011-02-16

  mare VIP
Onda människor i mina ögon...finns många, och glöm inte avundsjukan..
2011-02-16

  Johan Bergstjärna VIP
Människan kan vara en så grym varelse...
2011-02-16

  Ari Viklund
du som mobbar - tiden är nu slut
allt som är av ont - kommer dö ut
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP