Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamt farväl


Håller på att bryta upp
Långsamt
Har hållit på länge nu
Är snart klar
Tror jag
Nästan i alla fall
Kanske

Är överens om att
vi håller på att bryta upp
Men vad innebär det
Om vi fortfarande
ska hålla kontakten
Ska vi hålla kontakten?
Hur då
Hur ofta
På vilket sätt

Är jag fri att göra vad jag vill nu?
- Nä
- Nähä?
Men du är fri att göra vad du vill?
- Ja
- Jaha?

Håller på att bryta upp
Långsamt
Har hållit på länge nu
Är snart klar

Men hur bryter man upp från någon
som varit en del av en själv?




Fri vers av Nattsuddan
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-03 19:19



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du skriver så bra som vanligt..och ..ja hur???????? på frågan
2011-08-12

  M.A.J.R
Riktigt bra =) Denna text nappade mitt intresse ^^
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan