Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När bägaren är fylld.




Offerkåpan

Ibland när jag mår dåligt,

 tar jag på mig min offerkåpa.

Ja, jag tycker synd om mig själv,

en stund.

Och när jag känner mig klar.

Kastar jag den åt fanders.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-12 23:10



Bookmark and Share


  Söderman
På det hela fungerar vi väl såhär?
Det jag gillar med din dikt är angreppssättet. Vi måste få må dåligt, att det inte är något märkvärdigt men nödvändigt, och att den inställningen gör det lättare att "kasta den åt fanders" efteråt, offerkåpan alltså.
2012-02-15

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
fin...!
2011-01-14

  Niclas Petersson VIP
Haha. Bra så.
Gillar.
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP