Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Redigerad. Nu med musik.<br> Klicka på musikspelaren.<br>


När kärleken glöder.

 

När kärleken glöder,

i passionens hetta,

vistas våra själar,

i de djupaste galaxer.

Som vinden ,

färdas vi,

genom tid och rum,

långt bort i fjärran,

bortom svarta oceaner,

djupt in i intigheten,

in i ljuset.

Ja, ända in i evigheten.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 1195 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2011-01-16 14:42



Bookmark and Share


    Tidsljus
Sånt här får mig att må dåligt bara.
2023-03-18

  Kajan VIP
Oerhört fin dikt, svävande och skir med djup.
2021-04-26

  Katinka VIP
Makalöst fin. En dikt som rör sig över tid och rymd. Magi är det!
2016-04-28

  M:tin
Vackert skrivet Nina!!!!!!
2016-04-02

    valborg
jag gillar ditt sätt att uttrycka dig med orden fint
2013-05-29

  Annika Persson

i en verklighet utan illusioner
är själen mättad, som vinden
den som allt på jorden skiner genom,
och som överlever jorden, men inte livet...


2013-03-13

  Elias N. Lockne
Denna dikt tog ett hårt tag om själen!
2013-02-25

  ~UrTjur~
"djupt in i intigheten,

in i ljuset.

Ja, ända in i evigheten."

2013-02-13

  M M Mannheim VIP
Kärlek ända in i evigheten, vackert, skönt.
2012-10-20

  Niclas Petersson VIP
Vackert. Och efterlängtansvärt.
Gillar.
2012-09-20

  AgnesP
mmmmm:))
2011-10-12

    Birgersdotter VIP
Varmt vacker
2011-10-07

  Rasehorn
fruktansvärt vacker !
2011-05-30

  Ari Viklund
och i dina ögon syns
porten till evigheten!
2011-02-06

  La Magnólia VIP
Så varm och vacker ...
2011-01-26

  Mow Dean VIP
Tack för att du skriver så fint!
2011-01-21

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert och fulländat!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP