Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av längtan till dig

Som en blomma utan vatten, törstande, viskande ......

Se mig - Hör mig

Hoppfulla hjärtslag
Förväntansfulla tankar
som faller platt till marken
likt en trasig ballong

Vemodets klor mot svarta tavlan
skriker ut sin längtan

Fragment från då och nu,
som snöflingor
svävande, glittrande
som ett vitt draperi

Godhet, värme & kärlek
i en liten rosa ask med hjärtan
flyger förbi

Sanningens vita sken bländar i spegeln

Din famn är inte bara min
Min famn är din
Kom låt mig hålla om dig
låt mig värma dig en smula

Dina ögon ser på mig
Mina ögon ser dig

Du går, lämnar mig kvar med tomrum i bröstet
Mitt ensamma hjärta värker av längtan......

Av längtan till dig




Övriga genrer av solglimt
Läst 517 gånger
Publicerad 2005-12-08 20:17



Bookmark and Share


    Cajsa
Denna är bra tycker jag!
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt