Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månstråle II


När månen står högt
och stjärnorna tindrar

Brinner längtans låga i mitt bröst

Då ser jag dig komma
svävande likt en månstråle

Gåvor jag dig ger
ömt, varlig och lite farligt

Pulsarna bränner
mot huden jag känner
fingertoppar fina
dina mot mina
läppar i en yster dans
bortom vett och sans

Förenade i en månstråledans

KE © 06





Fri vers av solglimt
Läst 789 gånger
Publicerad 2006-09-16 12:38



Bookmark and Share


  Howlit
Månstråledans...vilket vackert ord...

Blir drömskt lyrisk över bilden du framanar...Härligt
2006-09-16

  Bodil Sandberg
Man svävar med i denna dans bortom vett och sans...i månens trolska sken...ljuuuvlig dikt!!!!
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt