Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild © Katararina Eriksson


Jag begär nästan ingenting ....


Jag saknar din beröring som aldrig blev min
jag längtar efter de ögonblick som aldrig blev våra.

Jag har svårt att greppa stunderna och det vi gjorde DÅ
hjärtat slår ett extra slag varje gång jag tänker på dig.

Har jag talat om att jag älskar hur DU ler?

Jag skulle dränka solen för dig
och jag önskar i varje stavelse
att jag kunde säga det istället för att skriva.

Världen är kall och luften är tunn,
tårar rinner för jag kan inte hör dig andas.

Jag vill fånga varje minut,
men det är svårt när de aldrig tycks komma
och varje vecka här utan dig känns som år.

Jag begär nästan ingenting av dig
men jag vill ha allt som är du!!

Jag älskar dig

KE © 2006




Övriga genrer av solglimt
Läst 1014 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-22 23:56



Bookmark and Share


  Jeanette
Shit.. du fick mig nästan till tårar!!
Jag vet precis vad du menar!

Mycket bra läsning! :D *bokmärker*
Tack, för underbar läsning!
2007-01-10

  Bodil Sandberg VIP
Jag kan ana hur ljuslågorna flämtar när jag ser den vackra bilden av kärlekens hjärta...jag kan ana hur stark din längtan är....din sorg...ditt vemod...ja det fyller mig när jag läser denna känslosamma och underbara dikt!
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt