Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Katarina Eriksson


Blödande Hjärta I


Jag samlar ihop bitarna av mitt trasiga hjärta
som ännu en gång har krossats..

Jag undrar vem som smeker dig nu
vem som får dig att le
för jag vet att det inte är jag...

Jag berättade mina hemligheter
men du la inte märke till det...

Jag blottade mina sår
och stod totalt naken inför dig...

Jag försökte allt
men det spelar igen roll
för det går inte att hålla fast
en rädd & flyende själ...

Jag ÄLSKAR dig verkligen
av hela mitt HJÄRTA

Jag saknar dig fortfarande
så att det gör ont
men vad spelar det för roll...

Om utifall att du ångrar dig
och vill vara min vän...

Kom då inte dragande med
dina hemligheter och lögner
för jag tro dig inte då...

Du kan vara ärlig
och jag kan försöka förstå...




Övriga genrer av solglimt
Läst 655 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-13 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt