Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetad version efter konstruktiv och rättvis kritik!! Jag är tacksam för all konstruktiv kritik jag kan få klappa inte alltid medhårs... jag VILL lära mig och vem är bättre lärare än NI här på poeter.se


Blödande hjärta II


krossad
samlade bitar
av mitt hjärta

vem ser dig?
vem smeker dig nu?

nej, jag får inte...

jag gav dig mina hemligheter
du märkte inget

jag försökte
men det spelar igen roll,
för det går inte att förstå
en så avskärmad & flyktig själ

jag ÄLSKAR dig
med mitt krossade HJÄRTA
DET gör ont
men vad gör det

jag saknar dig ändå

om du ångrar dig
och vill vara min vän

kom då inte dragande med
dina vita lögner
jag tror dig inte DÅ

du kan vara ärlig
och jag kan försöka förstå

KE © 06




Fri vers av solglimt
Läst 831 gånger
Publicerad 2006-09-13 19:20



Bookmark and Share


    M.E
aj mamma, det gör riktigt ont i mig när jag läser din text, det är inte bara smärta, texten luktar ångest.
2006-09-14

  Bodil Sandberg VIP
Innerligt och poetiskt så man riktigt känner ditt svårmod!!!!
2006-09-14

  vildvin
jo, bilden är kanonfin...
2006-09-14

  vildvin
starkt skrivet- berör mig....

"Jag gav dig mina hemligheter
Du märkte inget", att veta det är hårt....

jag funderar hur textflödet skulle uppfattas/kännas
med små bokstäver i början på varje rad...
är bara en tanke
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt