Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans tomrum


Längtan bortom orden
är stor

Större än det tomrum
där den bor




Fri vers av solglimt
Läst 728 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-09 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt