Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du sagt är sant.

 

Vi är allt och intet.

Vi är gud. 

Vi är ljus.

Vi är kärleksljus.

Vi är universums ljus.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-17 23:10



Bookmark and Share


  Ari Viklund
vi sätter det ej
under skäppan nej
det ska få lysa klart
2011-01-19

  Ninananonia VIP
Tack själsöga att du inpirerar mig med dina vackra ord :)
Tack! :)
2011-01-17

  Lena Själsöga Keijser
i den stund den insikten infinner sig
löses alla gränser upp
upplevelsen blir
förvirrande
kaotisk

om tumlande
tumlade stenar är vackra

men


inser vi huru vacker denna vandring är

tack

Tack att Aftonens Sånger Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP