Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska man våga säga vad man känner? Ja då måste man lära sig att känna. Känna med hjärtat.Du kan pröva att försiktigt våga sända ut kärleken från ditt hjärta.


Om kärlek

 

 

Om du älskar någon.

Hur vet du då att kärleken är besvarad?

 

Kärleken syns i din älskades ögon.

Ditt hjärta vet, när kärleken är besvarad.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-22 00:26



Bookmark and Share


  Ari Viklund
skulle man få korgen, så vadå?
inte dör man väl av det, hatten
kanske hamnar lite lite på sné.
all kärlek i kärlek är bra kärlek!
underbart är veta vara älskad.
2011-01-22

  Lena Själsöga Keijser
vänder ansiktet in i stjärnvindar
hör kärlek strömma
fingrar rör vid vindar
ser kärlek andas
öppnar mig
i mitt inre
till
du

allt detta vackra andas i dina vackra målningar

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP