Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta


I mitt hjärta finns ett rum som frusit till is
I mitt hjärta finns ett rum där lögnen har frätt stora hål
I mitt hjärta finns ett rum där tomheten ekar
I mitt hjärta finns ett rum där ensamheten och utanförskapet segrar
I mitt hjärta finns ett rum fyllt med sorg och tårar
I mitt hjärta finns ett rum där saknaden och tomheten slagit sig till ro
I mitt hjärta finns ett rum där stillheten ligger på lur
I mitt hjärta finns ett rum med panoramafönster mot världen
I mitt hjärta finns ett rum där hopp och styrka fortfarande bor
I mitt hjärta finns ett rum där kärlek och tillit (kanske) kan komma att gro




Övriga genrer av solglimt
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-09 18:41



Bookmark and Share


  aol
såvackert så just ordet tillit
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt