Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens kyss

Om alla levde i kärlek,

skulle världen se annorlunda ut.

Om alla älskade varandra,

skulle världen vara full av kärlek.

Om alla var kärlek, skulle allt hat förintas och

förvandlas till aska.

Om alla var kärlek, skulle lycka och glädje styra våra liv.

Kärleken, skulle värma var själ i evig tid.

Det är dags nu. Det börjar med dig.

Kärlek föder kärlek.

Kärlek min vän.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-23 14:25



Bookmark and Share


    legusa
Ja Kärlek föder Kärlek
Kärleken är underbar.
2011-01-23

  Ari Viklund
ur en dröm och av ord
föddes själva tiden nyss
ur en dröm och av ord
formades kärlekens kyss
2011-01-23

  Lena Själsöga Keijser
ser hjärtvingar andas i dina bilder

tack att du är

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP