Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla som känner sorg. Ut och lev. Träffa goda vänner. Gör roliga saker.

Skapa goda minnen.

I ensamheten finner du bara mörker.

 




Grånad

 

 

Grånad.

Världen syns mörk,

om vänner inte finns.

Vänner av ljus

skänker kärlek.

Tack för att ni finns.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-26 20:05



Bookmark and Share


  Ari Viklund
kraften du har hämtar du från
din nästas bekräftelse när du
din nästa med kraft bekräftar
2011-01-27

    Ken Cassel
Du är god du, Ninananio!
:)

Kramar!

Ken
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP