Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    :)




Bättre

Bättre .

Bättre att ha.

Bättre att ha älskat,

än att aldrig ha älskat.

För då vet man, vad kärlek är.  




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-29 09:29



Bookmark and Share


  Ari Viklund
när kärlek knackar
på, öppna dörren
2011-01-29

  LenaJohansson VIP
så sant...
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP