Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:) Ja ,kärlek och ljus! :)

Finns i våra hjärtan.




Kärlek och ljus

   

    Kärlek  och ljus.
Ska fylla Moder Jord,
     fylla vår galax,
       fylla vårat ,
        universum.
            Vi är
      ljus och kärlek.
     Ljus och kärlek.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-30 12:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Varm dikt...fylld av hopp..
2011-02-01

  Ari Viklund
och vår skapare har ej ställt oss
i något hörn av vår galax, nejdå
utan mitt i dess mitt, och vi bär
i vårt hjärta på underbart frö av
kärlekens frukt i ljusets mognad
2011-01-30

  M.A.J.R
Så sant som det är skrivet !! =D en riktigt fin text har du gjort :) Tackar för denna dikt =)
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP