Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den morgonen.

Han skrek.

Han vrålade.

Han hatade allt.

Han dödade min stund.

Men han dödade inte min själ.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-06 12:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ord vilka stiger upp är
de ytliga rötterna kan de skada
ej de djupa

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-07

  Ari Viklund
andra kinden till av kärlek
bländar hat som en blixt!
2011-02-06

  M.A.J.R
Kort och väldigt bra skrivet =) Gillar skarpt!
2011-02-06

  Ninananonia VIP
Det är bara så att det inte går Ken!
Min själ blir inte arg.
Den bara är kärlek. :)
2011-02-06

    Ken Cassel
Nä, och det var väl tur det, för jag vet hur förbannad du kan bli om någon nu försöker med det
rota i din själ
Ingen lek!
:)

Ken
2011-02-06

  mare VIP
Just det, där sitter styrkan !
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP