Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var då.


det var på den tiden då jag fortfarande hade rosa gardiner
som morfar talade om för mig att den enda begränsningen i världen
kommer inifrån människorna själva
inifrån mig
inifrån dig

det var på den tiden då jag ännu inte förstod världens storslagna yta
som jag brukade klappa mamma på håret och säga
att allt skulle bli bra
allt skulle bli bra

det var på den tiden då mina klasskamrater spelade kula på skolgården
som jag satt i mitt hörn på skolgården och brände mina ögonlock av tårar
och önskade mig bort
önskade mig till himlen och stjärnorna
till stjärnorna

det var på den tiden då allt var precis som nu
men i större skala
sett från mina små ögon




Fri vers av Linda A
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-12-12 20:04



Bookmark and Share


    syster pion
wow!
2005-12-23

    Cajsa
Sorglig liten dikt. Känner igen mig ganska väl i den. Det är inte alltid lätt att vara liten. Tycker om den jättemycket.
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A