Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna nyckeln



Somliga
är igenbommade hus

Om du verkligen vill
kan du
finna nyckeln

Då kan det hända
himlen blir blå

Du intar ett hjärta




Fri vers av Ingrid Nilsson
Läst 803 gånger
Publicerad 2005-12-15 09:47



Bookmark and Share


  sotlugg
vad annorlunda
2006-05-29

  Linda A
Oj. Vilka enkla medel och ändå så vackert!
Du är skicklig.
2005-12-15

  Bodil Sandberg VIP
Mycket poetiskt och varmt...."Om du verkligen vill" - ja det är väl det som är nyckeln...att vilja...älska
2005-12-15

  rebecca d
härligt!:)
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson