Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

växtvärk

sjuåringens avgrundsvrål ekar

hjärtat vågar inte växa mer
det gör så ont att utvecklas,
att känna hur ryggraden sträcks ut
hur lungorna kräver så mycket mer luft
och att ensamheten aldrig lämnar mig
det finns inget syre kvar

tjugoåringens tystnad slår

själen vågar inte växa mer
det gör så ont att leva
att känna hur centimeterna ökar
och insikterna slår ner som blixtar
hur åren försvinner bakom klockor
tiden har ingen klocka

och jag försöker lugna skriket
från det barn som visste för mycket om tystnad




Fri vers av Linda A
Läst 854 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-10 15:46



Bookmark and Share


  pang
väldigt starkt. på gränsen till klyschigt men på nåt sätt lyckas du behandla det här ämnet på ett högtravande sätt och samtidigt skapa nya bilder. brabra.
2008-05-11

    Issand. VIP
woaw!! jättesnyggt, du skriver himla bra! (:
2007-11-18

    eva m h
Andas ensamhet!
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A